Česká města nově brázdí ručně vyráběná elektrokola z Německa. Které je to nejbláznivější?

V posledních letech v Česku neustále roste popularita alternativních dopravních prostředků, které vás pohodlně provedou zatíženým městským provozem a v případě potřeby si je odnesete i v ruce. Elektrokola jsou jasnou volbou. Ale fat e-biky jsou opravdu zábavné a designově vás nadchnou.

Vsaďte na ověřenou německou výrobu

Neuvěřitelný boom, který zažívají v poslední době elektrokola, spustil lavinu konkurenčních bojů mezi jejich výrobci. Pořídit se tedy dá opravdu velké množství značek různých kvalit, provedení, materiálů i vlastností. Dá se ovšem bezpečně říct, že pro jedince hledající spolehlivost i styl v jednom je tu elektrokolo od výrobce RUFF CYCLES. Každý e-bike od této společnosti je ručně vyráběný a montovaný přímo v továrně v Německu, kde si potrpí na nejvyšší kvalitu zpracování.

V současnosti přichází ve třech různých modelových řadách a všechna kola v sobě mají výbavu od firmy Bosch. Vybírat si tak lze z řady Biggie, The Ruffian a Lil´Buddy. Každá z těchto variant je vyráběna v jiném stylu, takže si na své přijdou vážně všichni nadšenci.

roof kolo

„Fat“ kola ze 70. let

Designovou inspirací Lil´buddy jsou bláznivá „fat“ kola ze 70. let.  Značka Ruff Cycles s Lil´Buddy vzdává hold divokým kolům a minibikům éry, která přinesla vzestup punku a disca a samozřejmě vesmírné mise Apollo 13. Úhledný, ale divoký design, který zaujme srdce, není vše, co se dá na Lil´Buddy milovat.

roof skok

Pevné, zábavné, hladší

Úžasná zábava při jízdě připomíná, že jsme byli děti na BMX, ale s Lil´ je to lepší, mnohem hladší, ale hlavně elektrická jízda. Je to velmi pohodlné kolo, pevné jako skála.

roof baraevne

Design, který baví

Elektrokolo Lil Buddy má zvenku hravý design ve výrazných a pestrých barvách, který baví, ale uvnitř se skrývají dokonale vyladěné a německy přesně poskládaná kombinace motoru a výkonné baterie Bosch s hydraulickými kotoučovými brzdami Shimano.

S 300Wh nebo 500Wh baterií můžete jezdit celý víkend s kamarády a k plnému nabití stačí pouze 2,5 hodiny. Naskočte, užijte si cestu a vypadejte při tom dobře.

Lil’ Buddy je připraveno na všechna dobrodružství, o kterých můžete zatím jen snít.

Výrobce nabízí také řadu doplňků, jako jsou světla Supernova, sady blatníků a brašny na rámy, stupačky či barevné gripy, tudíž si své kolo můžete vymazlit k dokonalosti. Pestrá paleta barevných kombinací a příslušenství přímo vybízí k originalitě.

Toto elektrokolo, které se hodí na městské dojíždění, na rande, ale i projížďky mimo civilizaci s bandou kámošů, se stane skutečně vaším nejlepším parťákem.